2810379431, 2810 379472 gpa@hmu.gr
Επιλογή Σελίδας

Το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης ανακοινώνει τα προσωρινά αποτελέσματα τοποθέτησης φοιτητών σε θέσεις πρακτικής με ημερομηνία έναρξης την 1/7/2025 και 1/8/2025 , σύμφωνα με την από 28/5/2025 πρόσκληση υποβολής αιτήσεων και την από 13/6/2025 ανακοίνωση για παράταση της ημερομηνίας υποβολής αιτήσεων και την αξιολόγηση των Επιτροπών Πρακτικής Άσκησης των Τμημάτων τους.

Μετά την ανακοίνωση των προσωρινών αποτελεσμάτων, οι δυνητικά δικαιούχοι φοιτητές έχουν δικαίωμα ένστασης επί των αποτελεσμάτων εντός 5 ημερολογιακών ημερών που κατατίθεται στο Γραφείο Πρακτικής Άσκησης έντυπα ή ηλεκτρονικά στο gpa@hmu.gr . Οι ενστάσεις εξετάζονται από την αρμόδια Επιτροπή Ενστάσεων Πρακτικής Άσκησης και κοινοποιεί τις αποφάσεις της επί των ενστάσεων στην Επιτροπή Πρακτικής Άσκησης του Τμήματος, η οποία οφείλει να τις εφαρμόσει προκειμένου να εκδοθεί ο τελικός κατάλογος τοποθετήσεων φοιτητών.

Στους πίνακες που ακολουθούν ανακοινώνονται τα προσωρινά αποτελέσματα τοποθέτησης φοιτητών με χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ. Δεδομένου ότι οι αιτήσεις των φοιτητών είναι συνολικά λιγότερες από τις προσφερόμενες θέσεις δεν εφαρμόστηκαν κριτήρια επιλογής.

Τοποθετήσεις με χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ 
ΠΠΣ Γεωπονίας ΕΛΜΕΠΑ 
Κωδικός αίτησης φοιτητή/ idΕξάμηνο ΦοίτησηςΜαθήματα ΠερασμέναΣυνολικές ΔΜ (ECTS)Μέσος ΌροςΣΜΟΜόρια από εξάμηνοΣύνολο βαθμολογίας 
7411410401947,2762166,87100266,87 
7352112432087,212172,1390262,13 
ΠΠΣ Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών ΕΛΜΕΠΑ 
Κωδικός αίτησης φοιτητή/ idΕξάμηνο ΦοίτησηςΜαθήματα ΠερασμέναΣυνολικές ΔΜ (ECTS)Μέσος ΌροςΣΜΟΜόρια από εξάμηνοΣύνολο βαθμολογίας 
6618912552706,20173,7290263,72 
740418402046,48152,94100252,94 
Απορριφθείσες Αιτήσεις  
ΠΠΣ Επιστημών Διατροφής & Διαιτολογίας ΕΛΜΕΠΑ 
Κωδικός αίτησης φοιτητή/ idΕξάμηνο ΦοίτησηςΜαθήματα ΠερασμέναΣυνολικές ΔΜ (ECTS)Μέσος ΌροςΣΜΟΜόρια από εξάμηνοΣύνολο βαθμολογίας  Σχόλια απόρριψης
722957411886,86176,00100276,00Δεν πληρούνται οι προϋποθέσεις ακαδημαϊκής προόδου σύμφωνα με τον Κανονισμό ΠΑ του Τμήματος
Μετάβαση στο περιεχόμενο