2810379431, 2810 379472 gpa@hmu.gr
Επιλογή Σελίδας

Η εταιρεία Πληροφορικής, Διαχείρισης Έργων & Συμβούλων Επιχειρήσεων «Project House» με έδρα τα Χανιά, προσφέρει μια θέση για την πραγματοποίηση εξάμηνης πρακτικής άσκησης σε σπουδαστή/ρια του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών.
Ο/η κατάλληλος/λη υποψήφιος/α, θα απασχοληθεί στην έδρα της εταιρείας μας στο κέντρο των Χανίων. Η πρακτική άσκηση υλοποιείται με πρόσληψη μέσω ΟΑΕΔ και σε συνεργασία με το τμήμα.
Μεταξύ άλλων, η εταιρεία μας εξειδικεύεται στον τομέα των διαδικτυακών online κρατήσεων για προϊόντα και υπηρεσίες της τουριστικής βιομηχανίας. Έχουμε αναπτύξει αποκλειστικά, εκ του μηδενός και διαρκώς επεκτείνουμε την δική μας πλατφόρμα εφαρμογών η οποία πέρα της απλής διεκπεραίωσης online κρατήσεων, έχει επεκταθεί και πλέον αποτελείται από 4 μεγάλους βασικούς πυλώνες:
1. Central Reservation System (CRS)
2. Property Management System (PMS)
3. Workflow Management System (WfMS)
4. Content Management System (CMS)
Δείγμα Πρόσφατης Υλοποίησης: www.skigaarden.com
Ο ιδανικός υποψήφιος/α, θα εξειδικευτεί στο Web Design / Front-End Development και θα δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στον σχεδιασμό μοντέρνων custom web εφαρμογών. Καθ’ όλη τη διάρκεια της Πρακτικής Άσκησης θα υπάρχει πλήρης καθοδήγηση και εκπαίδευση από την εταιρεία μας.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προωθήσουν το πλήρες βιογραφικό σημείωμα καθώς και τη συνοδευτική επιστολή τους στη διεύθυνση cv@project.house. Σε περίπτωση που κρίνουμε ότι το προφίλ σας συνάδει με τις ανάγκες της εταιρείας μας, θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας προκειμένου να οριστεί ημερομηνία συνέντευξης η οποία μπορεί να πραγματοποιηθεί και μέσω Skype σε περίπτωση που αυτό καταστεί αναγκαίο.
Για οποιαδήποτε διευκρίνηση, παρακαλώ μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μέσω του προαναφερόμενου email με τον IT Manager της εταιρείας μας, κ. Δημήτρη Χατζηδάκη (Full Stack Developer – System Architect), απόφοιτο του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου (πρώην Τμήμα Εφαρμοσμένης Πληροφορικής & Πολυμέσων, ΤΕΙ Κρήτης).

Μετάβαση στο περιεχόμενο