2810379431, 2810 379472 gpa@hmu.gr
Επιλογή Σελίδας

Η εταιρεία ΚΑΚΕΠΑΚΗΣ Α.Ε βρίσκεται στο χώρο του εμπορίου από το 1947 με πελάτες χονδρικής σε όλη την Κρήτη και στα Δωδεκάνησα.

Με συνεργασίες με επώνυμες εταιρείες και εισαγωγές όλο το χρόνο, σε μια τεράστια ποικιλία προϊόντων διασφαλίζουμε την καλύτερη σχέση ποιότητας τιμής για τον πελάτη μας.

Έχουμε ξεκινήσει και έχουμε παραμείνει μία οικογενειακή επιχείριση που η αγάπη και η εμπιστοσύνη των πελατών μας βοήθησε στην εξέλιξη μας.

Με φυσικό κατάστημα 1000 τετραγωνικών μέτρων στη Χριστομιχάλη Ξυλούρη 44, Ηράκλειο Κρήτης με άνετο πάρκινγκ.

Στο χώρο μας θα βρείτε Εποχιακά Είδη (αναλόγως την περίοδο που διανύουμε), Παιχνίδια, Είδη Σπιτιού, Διακόσμησης και Λευκά Είδη.

  • Αναζητούμε έναν/μία Βοηθό Ηλεκτρονικού Καταστήματος για πρακτική άσκηση. Ο/Η υποψήφιος/α θα συνεργάζεται στενά με διάφορα τμήματα, συμπεριλαμβανομένης της διαχείρισης αποθεμάτων, για να βοηθήσει στις καθημερινές λειτουργίες, στις δραστηριότητες e-commerce και στις εργασίες εξυπηρέτησης πελατών.

– Βοήθεια στις καθημερινές λειτουργίες του ηλεκτρονικού καταστήματος  συμπεριλαμβανομένης της καταχώρησης προϊόντων, διαχείρισης αποθεμάτων και εκπλήρωσης παραγγελιών.

– Στενή συνεργασία με τον διαχειριστή αποθεμάτων και λειτουργιών για την απλούστευση των διαδικασιών επεξεργασίας παραγγελιών, αποστολής και παράδοσης.

– Διαχείριση και ενημέρωση της πλατφόρμας e-commerce εξασφαλίζοντας ότι οι πληροφορίες και οι τιμές των προϊόντων είναι ενημερωμένες και ακριβείς.

  • Αναζητούμε έναν/μία Βοηθό Λογιστή για πρακτική άσκηση. Ο/Η υποψήφιος/α θα συνεργάζεται στενά με το λογιστήριο,

βασικές  αρμοδιότητες:

-Τον έλεγχο και την συμφωνία τραπεζικών καταστάσεων

-Την συμφωνία υπολοίπου με πελάτες και προμηθευτές

-Την καταχώρηση παραστατικών από δαπάνες

-Την καταχώρηση πληρωμών και εισπράξεων

-Τον υπολογισμό φόρων και προετοιμασία περιοδικών δηλώσεων Φ.Π.Α.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων,

Με εκτίμηση,

Κακεπάκης Α.Ε

www.emporiokakepaki.gr 2810312131-32
Μετάβαση στο περιεχόμενο